במחבת ווק עם כף שמן לטגן את השום דקה.
נוסיף את הפילה עוף ונקפיץ עד לשינוי הצבע ולהניח בצד .
בווק עם כף שמן להקפיץ בצל גדול חתוך לטבעות.
להוסיף גזר חתוך לרצועות דקות, 2 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות, ל 10 דקות הקפצה.
בקערה נערבב 6 כפות רוטב סויה, כף סילאן, 3 כפות רוטב טריאקי, כף צ'ילי גרוס, כף קורנפלור, כוס מים.
להוסיף לווק את הרוטב והעוף לבשל 15 דקות .
לבשל חצי חבילת פסטה לפי ההוראות שעל גבי האריזה לסנן ולהוסיף לווק.