Go Back
מתכון מוקפץ עוף

מוקפץ עוף עם ופסטה 

קבלו מתכון פשוט וברור להכנה של מוקפץ עוף פסטה ארוחה מושלמת וחגיגית.
ציון 4.67 על ידי 3 דירוגים
באדיבות: דורית אלישע

ציוד

מחבת ווק

המצרכים

  • ½ קילו פילה עוף
  • 2 כפות שמן קנולה
  • 3 שיני שום (כתוש)
  • 1 גזר
  • 1 בצל (גדול)
  • 2 פלפלים אדומים
  • 6 כפות רוטב סויה
  • 1 כף סילאן
  • 3 כפות רוטב טריאקי
  • 1 כף צ'ילי גרוס
  • 1 כף קורנפלור
  • 1 כוס מים
  • ½ חבילה פסטה פפרדלה

לקישוט:

  • 1 חופן קשיו (קלוי)
  • 1 גבעול בצל ירוק (קצוץ)

אופן ההכנה

  • במחבת ווק עם כף שמן לטגן את השום דקה.
  • נוסיף את הפילה עוף ונקפיץ עד לשינוי הצבע ולהניח בצד .
  • בווק עם כף שמן להקפיץ בצל גדול חתוך לטבעות.
  • להוסיף גזר חתוך לרצועות דקות, 2 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות, ל 10 דקות הקפצה.
  • בקערה נערבב 6 כפות רוטב סויה, כף סילאן, 3 כפות רוטב טריאקי, כף צ'ילי גרוס, כף קורנפלור, כוס מים.
  • להוסיף לווק את הרוטב והעוף לבשל 15 דקות .
  • לבשל חצי חבילת פסטה לפי ההוראות שעל גבי האריזה לסנן ולהוסיף לווק.

לקישוט:

  • נקשט עם חופן קשיו קלוי ובצל ירוק.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.