Go Back
דג סלמון בתנור, מתכון לדג סלמון

מתכון לדג סלמון בתנור

מתכון קל ומהיר להכנת דג סלמון עסיסי, בשילוב תבשיל בורגול ומגוון ירקות.
ציון 5 על ידי 2 דירוגים
באדיבות: דבי נסירי

המצרכים

  • 1 פילה סלמון
  • שמן (מעט)
  • מלח (קורט)
  • פלפל שחור (מעט)
  • פפריקה מתוקה (לפי הטעם)
  • אבקת שום (לפי הטעם)
  • שמן ירקות (מעט)
  • כורכום (לפי הטעם)
  • כמון (לפי הטעם)
  • 1 כוס בורגול
  • 2 כוסות מים

אופן ההכנה

  • נתבל את הדג עם שמן, מלח, פלפל, פפריקה ואבקת שום.
  • נשים בתבנית ונכניס לתנור שחומם מראש על 200 מעלות 8-10 דקות.
  • בסיר לטגן במעט שמן ירקות, לתבל בכורכום, פלפל, מלח, כמון.
  • להוסיף כוס בורגול ושתי כוסות מים, ולהביא לרתיחה.
  • לכסות ולבשל על אש נמוכה 15-20 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.