מכניסים 5 חלמונים 3/4 כוס סוכר כף קליפת תפוז מגוררת כף אחת תמצית וניל קורט מלח לקערה אחת גדולה.
בוחשים טוב טוב עד שמתקבלת תערובת אחידה ואוורירית.
נוסיף בזרם דק לתערובת תוך בחישה חצי כוס שמן.
נערב שתי כוסות ורבע קמח עם כפית גדושה אבקת אפייה.
בשלב זה נוסיף כוס מיץ תפוזים או חלב.
נוסיף את הקמח לסירוגין עם המיץ אל התערובת, תוך כדי בחישה.
להמשיך לבחוש רק עד שמתקבל בצק חלק - להיזהר בחישת יתר פוגמת.
נקציף 5 חלבונים וחצי כוס סוכר בקערה בינונית .
עם תחילת היווצרות קצף, נוסיף את הסוכר בשלוש חלקים ונמשיך להקציף עד שמתקבל קצף גמיש.
נוסיף לתערובת רבע מהקצף ולערבב, נוסיף את יתרת הקצף בתנועות עטיפה.
נחלק את התערובת ל שלוש קערות, 1/3 תערובת בלילה לבנה. 1/3 תערובת להוסיף 2 כפות אבקת קקאו בתנועת עטיפה. 1/3 תערובת להוסיף כף אבקת נס קפה בתנועת עטיפה.
ניצוק מכל תערובת 5 כפות ישר למרכז התבנית.
מעל זה במרכז הבלילה עוד 5 כפות מתערובת הקקאו, ומעל 5 כפות מתערובת הנס קפה וכך הלאה עד שסיימנו את כל הבלילות.
נכניס לתנור שחומם מראש על 160 מעלות.