תחילה שוטפים את תפוזי הסיני הקטנים היטב היטב.
חוצים את התפוז הסיני, כלומר עושים כמה חריצים מסביב לאורך.
מעבירים לסיר בינוני ממלאים במים ומרתיחים.
חוזרים על הפעולה כשלש פעמים כדי להוציא את המרירות של הקליפה. כל פעם רתיחה של 5-10 דקות.
לאחר הרתיחה מוצאים מהמים מסננים היטב.
מעבירים לסיר ומוסיפים בו את התפוז הסיני את הסוכר, את הלימון והמיץ תפוזים, מיץ לימון גרידת לימון ג’ינג’ר . ומעט מים עד גובה התפוז הסיני.
מערבבים בעדינות בכף עד לרתיחה והסוכר נמס.
מרתיחים על אש בינונית כשעה עד כדי למצב שהפרי יהיה נגיס, עם מעט סירופ שקוף ומבריק.
מקררים מעקרים את הצנצנת זכוכית ובו מניחים את הריבה.