Go Back
רוגלך מתכון

רוגלך במילוי רחת לוקום

מתכון לרוגלך במילוי רחת לוקום ואצבעות שוקולד מריר, שקל להכין ותמיד יוצא טעים.
ציון 5 על ידי דירוג אחד
באדיבות: תמי מורד

ציוד

כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

לבצק:

  • 1 חבילה מחמאה מומסת אבל לא חמה (200 גרם - מומסת אבל לא חמה)
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 שקית סוכר ווניל (10 גרם)
  • גרידת תפוז
  • ½ כוס שקד מולבן (טחון)
  • 1 שקית אבקת אפייה (10 גרם)
  • 2 ביצים
  • ½4 כוסות קמח

למילוי:

  • ½ קילו רחת לוקום עם פיסטוקים / חלווה עם פיצוחים / ממרח תמרים בוואקום

לציפוי:

  • נאפז' / ריבה (מעט )
  • קוקוס

אופן ההכנה

  • לערבב את כל הנוזלים ביחד עם הביצים בהקצפה קלה - לא חיב מיקסר.
  • להוסיף את הסוכר שקד טחון קמח ואבקת אפייה - עד לקבלת בצק רך ונעים.
  • לעטוף ולהכניס לקירור למשך שעה.

למילוי:

  • חצי קילו רחת לוקום עם פיסטוקים / חלווה עם פיצוחים / ממרח תמרים בוואקום.
  • להוציא את הבצק מהמקרר ולרדד על משטח מקומח לעובי של 1 ס"מ.
  • ליצור מהמלית נקניק ארוך לגלגל עליו פעם אחת בצק ולהדק.
  • לחתוך לסיגרים בגודל אחיד.
  • לאפות בתנור שחומם מראש על 160 מעלות ל 15 דקות - לא להשחים.
  • להמתין שיתקררו ולמרוח על העוגיות מעט נאפז' או ריבה כל שהיא ולטבול בקוקוס.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.