Go Back
מתכון חיתוכיות ריבה

חיתוכיות ריבה פרווה בקלי קלות

מתכון רל ופשוט להכנה - חצי שעה יש לכם אחלה עוגיות טעימות ומרשימות לאירוח.
ציון 4.50 על ידי 2 דירוגים
באדיבות: עידית בניטה

ציוד

תבנית אפייה בינונית

המצרכים

  • ½3 כוסות קמח תופח
  • ¾ כוס סוכר
  • ¾ כוס שמן
  • גרידת לימון
  • מלח (קורט )
  • 1 שקית סוכר וניל (10 גרם)
  • ¾ כוס מיץ תפוזים

אופן ההכנה

  • נכניס את כל המצרכים לקערה ונלוש את הכל לבצק אחיד.
  • במגש נרדד 3/4 מכמות הבצק ונשטח עם היד.
  • להוסיף ריבה שאוהבים (אני מרחתי ריבת פירות יער).
  • את שאר הבצק נגרד במגרדת וניצור פירורים ואותם נפזר מעל הריבה.
  • נכניס לתנור ונאפה על חום של 180 מעלות עד שהפירורים קצת מזהיבים.
  • נוציא מהתנור ונחכה עד שמתקרר ולאחר מכן נחתוך עם סכין חדה לריבועים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.