Go Back
מתכון עוגיות רחת לוקום

עוגיות רחת לוקום של אמא

עוגיות מופלאות בשילוב טעמים עשיר שאף אחד לא יכול לעמוד בפניהם.
ציון 4.20 על ידי 10 דירוגים
באדיבות: שולי אסולין קראסין

ציוד

תבנית אפייה בינונית

המצרכים

  • ½1 חמאה (150 גרם )
  • 1 כף שמן קנולה
  • 2 כפות אבקת סוכר
  • 2 שקיות סוכר וניל (20 גרם)
  • 2 כוסות קמח מנופה
  • ½ כוס מים
  • 1 חבילה רחת לוקום (350 גרם)

אופן ההכנה

  • מערבלים את החמאה והשמן ומוסיפים אבקת סוכר ווניל.
  • לאחר מכן מוסיפים את הקמח והמים עד לקבלת בצק רך ודביק.
  • עוטפים בניילון נצמד ושמים למקרר לשעה.
  • מרדדים משולשים דקים דקים של 1.5 מ"מ.
  • שמים את המלית בקצה המשולש ומגלגלים את המשולשים.
  • מניחים על תבנית עם נייר אפייה ואופים על 180 מעלות למשך כ-20 דקות.
  • נפזר מעל אבקת סוכר.

הערות וטיפים

לא להשחים את העוגיות הן תהינה בהירות לקרר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.