Go Back
עוגת שוקולית, עוגת שוקולד ללא גלוטן

עוגת שוקולד ללא גלוטן

קבלו מתכון קליל ופשוט להכנת עוגת שוקולית הכי טעימה ועסיסית.
ציון 4.58 על ידי 19 דירוגים
באדיבות: סיון זרור

ציוד

כוס חד פעמי שתייה חמה
2 תבניות אינגליש קייק

המצרכים

  • 4 ביצים
  • 1 גביע שמנת חמוצה 15% (200 מ"ל)
  • 1 כוס שוקולית לאפייה
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס שמן חמניות או קנולה
  • 1 כוס קמח ללא גלוטן
  • 1 שקית אבקת אפייה (10 גרם)

לציפוי:

  • ½1 חפיסות שוקולד מריר (150 גרם )
  • 1 חפיסה שוקולד חלב (100 גרם )
  • 1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)

אופן ההכנה

  • נכניס לקערה את כל הרכיבים לפי הסדר ונערבב הכל יחד היטב.
  • לצקת ל 2 תבניות אינגליש או תבנית בינונית.
  • נכניס לתנור ונאפה על חום של 160 מעלות למשך 45 דקות.

להכנת הציפוי:

  • נרתיח את השוקולד מריר, שוקולד חלב יחד עם השמנת מתוקה.
  • נשפוך בצורה אחידה על העוגה (יוצא הרבה ציפוי).
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.