להפריד את הביצים לחלבונים וחלמונים. להקציף את החלבונים יחד עם חצי כוס סוכר עד לקבלת קצף יציב.
בקערה נפרדת, טורפים את 7 החלמונים, להוסיף כוס סוכר, חצי כוס שמן, כוס מיץ תפוזים, 2 וחצי כוסות קמח ואחד אבקת אפייה.
לוקחים שליש מקצף החלבונים ומערבבים עם קערת החלמונים בעזרת המטרפה.
לאחר מכן, מחליפים ללקקן ומוסיפים עוד שליש מקצף החלבונים ולערבב בצורת מעטפה.
לבסוף, מעבירים את הבלילה לתבנית אפייה.
לשליש האחרון להוסיף 2 כפות קקאו ולערבב היטב.
שופכים מעל הבלילה הלבנה ומערבבים עם שיפוד.
מכניסים לתנור שחומם מראש לחום 180 אפייה רגילה.