ניקח חבילה של כרובית של סנפורסט הכי נקייה שיש בלי התעסקות מיותרת.
נחלק את הכרובית באמצעות סכין לפרחים בגודל בינוני.
נרתיח כעשר דקות, עד שהכרובית לא רכה ולא קשה, משהו באמצע.
אחר כך נסנן ונקרר את הכרובית שהרתחנו טוב טוב.
בקערה ראשונה נערבב ביצה עם מלח ופלפל (ניתן להשתמש בתבלינים נוספים אם רוצים).
בקערה שנייה נשים את פירורי הלחם המוזהבים (אם אתם רואים שחסר לקראת הסוף הטיגון תמיד ניתן להוסיף עוד).
נטבול היטב כל פרח כרובית בביצה ותבלינים ואז נפזר בנדיבות מכל הכיוונים פירורי לחם מוזהבים.
נטגן בשמן עמוק עד להזהבה.