להקציף חלבונים עד שנוצר קצף אוורירי.
להוסיף את הסוכר בהדרגה ואת הסוכר וניל עד שנוצר קצף יציב לא נוקשה מידי.
להוריד מהירות להוסיף בהדרגה את החלמונים את השמן בזרם דק ואת המים להמשיך בהקצפה עוד דקה ולכבות מיקסר.
בקערה נפרדת לערבב ביחד את הקמח, אגוזים, קוקוס, והשוקולד הגרוס,
להוסיף בהדרגה לקצף ולקפל עם מרית בעדינות לא לשבור את הקצף עד לקבלת תערובת אחידה.
להעביר לתבנית משומנת או מרופדת בנייר אפיה ולהטיח את התבנית בשיש להוצאת אויר.
להכניס לתנור שחומם מראש 160 מעלות 50 דקות לבדוק עם קיסם.