Go Back
מתכון לאוזני המן פרווה, אוזני המן

אוזני המן פרווה פריכים וטעימים

קבלו מתכון פשוט וברור להכנת אוזני המן טעימים במיוחד שכל אחד יכול להכין.
ציון 4.84 על ידי 6 דירוגים
באדיבות: תמי וטורי

ציוד

תבנית אפייה בינונית
כוס מידה אוניברסלית

המצרכים

  • 5 כוסות קמח תופח
  • 2 שקיות סוכר וניל (20 גרם)
  • 1 כוס סוכר
  • ¼ כוס מיץ תפוזים
  • 2 חבילות נטורינה (400 גרם - מומסת)
  • 2 ביצים (L)
  • אבקת סוכר (לפיזור לאחר האפייה)

מילוי:

  • 1 חבילה מלית תמרים (450 גרם)
  • קינמון (לפי הטעם)
  • אגוזים טחונים (מעט)

אופן ההכנה

  • נערבל את כל המצרכים עד לקבלת בצק אחיד - ניתן ללוש במיקסר או ביד.
  • נכניס את הבצק למקרר וניתן לו לנוח לפחות 30 דקות.
  • לאחר מכן ופתח את הבצק עם מערוך בין שני ניירות אפיה (נקמח את נייר האפייה התחתון).

למילוי והמשך הכנה:

  • אני אישית הכנתי עם מלית תמרים, קינמון ואגוזים טחונים ועוד חלק שהכנתי עם מילוי של שוקולד בלגי - ניתן למלא בכל מילוי שאוהבים.
  • לזלף את המילוי - הרבה יותר קל וטוב מלהניח עם כפית.
  • לסגור קודם את שלושת הקצוות ואז להדק בצק לבצק עם האצבעות.
  • לאפות רבע שעה בערך על חום של 170 מעלות.

הערות וטיפים

  • ניתן להחליף בנטורינה - תחליף מרגרינה עשיר בשמן קוקוס לאפייה ובישול.
  • ניתן למלאת גם בשוקולד בלגי או בכל מה שאוהבים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.