נעבד את הבצק עם 3-4 כוסות מים ורק בסוף נרצה להוסיף את כף המלח הגס, נמשיך נעבד עוד 5 דקות.
נתפיח להתפחה של שעה ואז נקרוץ עיגול עם ידיים משומנות.
ממלאים בבשר וסוגרים, ואז נתפיח שוב פעם לעוד 20 דקות.
נאפה או בסיר גריל ואם אין לכם, לחמם מראש כרבע שעה את התנור על מצב גריל ונניח תבנית עם מים קרים בתחתית התנור לשמירה על לחות לאורך האפייה, ופשוט לאפות הכי קרוב לגריל משני הצדדים.
לא נזוז מהתנור כי זה נאפה מהר. לאחר שנוציא את הפיתות נניח אותו בתוך ציפית של כרית נקייה על שמצטננים.