ללוש את כל המרכיבים לבצק אחיד כולל הכף ריבה וכולל האבקת סוכר.
הבצק יהיה רך מאוד וזה בסדר..אם דביק מדי יש לפזר עליו כף קמח ולהרים מהקערה.
להכניס למקרר עטוף לפחות לשעה, ואז להוציא ולגלגל את הבצק בקמח ולחלק לשתיים.
לרדד כל חלק על משטח מקומח, לקמח גם למעלה את הבצק, וגם את המערוך לקרוץ עיגולים.
לשים כפית מילוי של נוטלה / שחר / פרג / ממרח תמרים.
לסגור לאוזן המן עם אצבע טיפה רטובה ממש להדביק בצק לבצק, שלא יפתחו.
לאפות בטמפרטורה של 175 מעלות עד שמזהיב טיפה.