לקחת 10 יחידות של קולרבי בינויים לא גדולים. לקלף ולחצות אותם לחצי.
ננניח בסיר עם מים וכף שטוחה של מלח ולתת רתיחה של חמש עשרה דקות.
נוציא מהמים ולקרר היטב. עכשיו נרוקן בעדינות את הפנים. לסדר אותם יפה בסיר רחב.
ניקח 500 גרם בשר טחון, בצל אחד מגורד דק, פיטרוזיליה קצוצה, מלח פלפל ומעט בהרט.
נמלא את חצאי הקולרבי בבשר ותבלינים.
ניקח קערה ונוסיף רבע כוס שמן רגיל (קנולה הכי טוב) חצי כוס מיץ לימון סחוט טרי, כף כרכום, כף מרק עוף שטוחה, מעט מאוד מלח, כפית סוכר חום, כוסברה קצוצה, פלפל שחור גרוס מעט ונערבב היטב הכל ביחד.
נשפוך על הירק וניקח שתי כוסות מים ונוסיף מעל הירק.
ניתן רתיחה ולהוריד ללהבה בינונית. עד צמצום הנוזלים להשאיר רוטב.