Go Back
+ servings
עראיס עסיסי וקל להכנה

עראיס עסיסי וקל להכנה

קריספי מבחוץ, עסיסי מבפנים, ובמגוון תיבולים שמשגעים את החושים.
ציון 4.25 על ידי 4 דירוגים
כמות 8 יחידות
באדיבות: מאיה אלפסי

ציוד

מחבת פסים
תבנית אפייה בינונית

המצרכים

  • 4 פיתות

לתערובת בשר:

  • 1/2 ק"ג בשר טחון (עם מעט שומן כבש)
  • 1 בצל גדול קצוץ
  • 1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה
  • מערבבים הכל עם טיפה שום כתוש
  • מלח
  • פלפל
  • בהרת / ראס אל חנות
  • כמון
  • פפריקה אדומה

תוספות:

  • טחינה

אופן ההכנה

  • נחתוך 4 פיתות לחצאים.
  • נערב בקערה את הבשר והתבלינים היטיב.
  • נמלא את חצאי הפיתות בתערובת הבשר.
  • נמרח מעט שמן על כל חצי פיתה.
  • נטגן על מחבת פסים ללא שמן מעט לסגירה מכל הצדדים של הפיתה.
  • נכניס על תבנית לתנור חם 230 מעלות למשך רבע שעה / 20 דקות ומוכן.

תוספות:

  • נכין טחינה ונשים מעל כל פיתה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.