Go Back
Print
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
עראיס עסיסי וקל להכנה
קריספי מבחוץ, עסיסי מבפנים, ובמגוון תיבולים שמשגעים את החושים.
ציון
4.25
על ידי
4
דירוגים
כמות
8
יחידות
באדיבות:
מאיה אלפסי
ציוד
מחבת פסים
תבנית אפייה בינונית
המצרכים
▢
4
פיתות
לתערובת בשר:
▢
1/2
ק"ג בשר טחון
(עם מעט שומן כבש)
▢
1
בצל גדול קצוץ
▢
1/2
צרור פטרוזיליה קצוצה
▢
מערבבים הכל עם טיפה שום כתוש
▢
מלח
▢
פלפל
▢
בהרת / ראס אל חנות
▢
כמון
▢
פפריקה אדומה
תוספות:
▢
טחינה
אופן ההכנה
נחתוך 4 פיתות לחצאים.
נערב בקערה את הבשר והתבלינים היטיב.
נמלא את חצאי הפיתות בתערובת הבשר.
נמרח מעט שמן על כל חצי פיתה.
נטגן על מחבת פסים ללא שמן מעט לסגירה מכל הצדדים של הפיתה.
נכניס על תבנית לתנור חם 230 מעלות למשך רבע שעה / 20 דקות ומוכן.
תוספות:
נכין טחינה ונשים מעל כל פיתה.
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.