Go Back
עוגת אגוזים וקינמון של אמא

עוגת אגוזים וקינמון גבוהה במיוחד

 עוגה עשירה ונימוחה, מושלמת ליד הקפה או התה של הבוקר. נסו עכשיו!
ציון 4 על ידי 4 דירוגים
באדיבות: שרה קבבצי

ציוד

תבנית מלבנית בינונית / עגולה 26
כוס מידה אוניברסלית

המצרכים

  • 6 ביצים (מופרדות)
  • ¼1 כוסות סוכר
  • 2 שקיות סוכר וניל (20 גרם)
  • ¾ כוס שמן
  • ¾ כוס מיץ תפוזים
  • ¾1 כוסות קמח
  • 1 שקית אבקת אפייה (10 גרם)
  • ½ כוס קוקוס
  • 1 כוס אגוזים (קצוצים גס)
  • 1 כף קינמון

אופן ההכנה

  • נקציף חלבונים עם 3/4 כוס סוכר עד לקבלת קצף יציב אך לא קשה - ונעביר אותם לקערה אחרת.
  • בקערת המיקסר נקציף חלמונים עם חצי כוס סוכר וסוכר וניל.
  • נוסיף בזרם דק את השמן ונקציף למשך עוד מספר דקות.
  • נוסיף את מיץ התפוזים ואת הקמח קינמון ואגוזים.
  • נוריד את מהירות המיקסר להכי נמוך, ונערבב הכל למשך כ 30 שניות.
  • את קצף החלבונים נכניס בשלוש פעמים לתוך תערובת החלמונים תוך כדי קיפול.
  • נאפה על חום 160 מעלות למשך 45 עד 50 דקות - לבדוק עם קיסם שמספיק אפוי.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.