Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
עוגת אגוזים וקינמון גבוהה במיוחד
עוגה עשירה ונימוחה, מושלמת ליד הקפה או התה של הבוקר. נסו עכשיו!
ציון
4
על ידי
4
דירוגים
באדיבות:
שרה קבבצי
ציוד
תבנית מלבנית בינונית / עגולה 26
כוס מידה אוניברסלית
המצרכים
▢
6
ביצים
(מופרדות)
▢
¼1
כוסות
סוכר
▢
2
שקיות
סוכר וניל
(20 גרם)
▢
¾
כוס
שמן
▢
¾
כוס
מיץ תפוזים
▢
¾1
כוסות
קמח
▢
1
שקית
אבקת אפייה
(10 גרם)
▢
½
כוס
קוקוס
▢
1
כוס
אגוזים
(קצוצים גס)
▢
1
כף
קינמון
אופן ההכנה
נקציף חלבונים עם 3/4 כוס סוכר עד לקבלת קצף יציב אך לא קשה - ונעביר אותם לקערה אחרת.
בקערת המיקסר נקציף חלמונים עם חצי כוס סוכר וסוכר וניל.
נוסיף בזרם דק את השמן ונקציף למשך עוד מספר דקות.
נוסיף את מיץ התפוזים ואת הקמח קינמון ואגוזים.
נוריד את מהירות המיקסר להכי נמוך, ונערבב הכל למשך כ 30 שניות.
את קצף החלבונים נכניס בשלוש פעמים לתוך תערובת החלמונים תוך כדי קיפול.
נאפה על חום 160 מעלות למשך 45 עד 50 דקות - לבדוק עם קיסם שמספיק אפוי.
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.