Go Back
מטבוחה

מטבוחה ביתית בפיקנטיות מכושפת

מטבוחה ביתית תבטיח לכם שכל מנה וכל ארוחה תהיהמלווה בטעמים עשירים ופיקנטיים
ציון 4 על ידי דירוג אחד
באדיבות: אורה ארגוב

המצרכים

  • 2 ק"ג עגבניות
  • 12 שיני שום חתוכות גס
  • 3 יחידות פלפל אדום גמבה (מטוגנים או צלויים חתוכים לקוביות קטנות)
  • 4 יחידות פלפל ירוק חריף (מטוגנים נקיים וחתוכים)
  • ½ כוס שמן
  • 1 כף פפריקה
  • 2 כפות סוכר
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל סודני אבקה

אופן ההכנה

  • נשפוך מים רותחים על 2 קילו עגבניות רכות ל-10 דקות ונקלף את הקליפה, זה יוצא בקלות.
  • נחתוך לקוביות גסות, נשים בסיר, ונוסיף 12 יחידות שום כראש אחד חתוכים גס, חצי כוס שמן, 2 כפות סוכר ונתחיל לבשל ונערבב.
  • נוסיף כפית מלח, כף פפריקה, כפית פלפל סודני טחון, ונוסיף גם פלפלים ירוקים חריפים מטוגנים נקיים וחתוכים, 3 פלפל גמבה מטוגנים או צלויים חתוכים לקוביות קטנות.
  • נערבב כל הזמן, ננמיך להבה ונבשל כשעתיים עד שהעגבנית נהפכו למשחה ריבתית
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.