לוקחים עוף שלם, מנקים היטב, שוטפים ומסננים.
לשלוק במים חמים תפוחי אדמה קטנים עד שמתרככים (לא באופן מלא), נוציא עם כף חורים ונסנן.
לוקחים קערה, שמים תבלין פילדלפיה, מרק עוף, כורכום, כחצי כוס שמן זית, 2 כפות של רוטב שום ודבש (זה מגיע מוכן) ומערבבים הכל.
לוקחים סיר מותאם לתנור, שמים את העוף באמצע ונבריש בתערובת.
שופכים את כל מה שנשאר על התפוח אדמה, נוסיף כחצי כוס מים רותחים מהצד.
מפזרים על העוף 2 כפות רוטב שזיפים, נפזר מעל הכל מלח גס, פלפל שחור גרוס, שומשום לבן ושחור, בזיליקום יבש ופטרוזיליה יבשה.
מכסים בנייר כסף רק לחצי שעה הראשונה ונכניס לתנור שחומם מראש על 200 מעלות.
לאחר מכן מסירים את הנייר כסף, מנמיכים את החום ל 160.
מפזרים שקדים מקולפים מעל העוף וידי פעם גם משקים את העוף.