נטגן בצל עם הבשר על אש גבוהה למשך כעשר דקות מכל הצדדים.
נוסיף חצי מכמות התבלינים (את החצי השני נוסיף בסוף).
נסגור עם מכסה ונבשל שעה על אש נמוכה (בלהבה בינונית).
כעבור שעה נוסיף את הגזר שיכבה מעל הבשר.
את האורז נוסיף שכבה מעל הגזר ולשטח ואז נוסיף את שאר התבלינים מלמעלה.
שוב משטחים ונוסיף מים עד גובהה התבשיל.
לכסות היטב עם נייר אפייה.
לאחר רבע שעה להזיז את דפנות האורז כדי שהאדים ימשיכו לבשל מלמעלה ונעשה כמה חורים באמצע התבשיל.
נמשיך ונבשל עוד 15 דקות בישול סה"כ 30 דקות (לאורז).