Go Back
חזה עוף מוקפץ עם ירקות, מוקפץ עוף

מוקפץ עוף עם ירקות בסגנון אסייתי

מתכון קליל וטעים למנת חלבון טעימה שאפשר להכין עם ירקות בשלל בצבעים.
ציון 4.50 על ידי 2 דירוגים
באדיבות: קרן חביב

ציוד

מחבת רחבה

המצרכים

  • 1 חבילה מקרוני (400 גרם - הכי דק שתמצאו)
  • 1 חבילה פטריות (250 גרם - חתוכות פרוסות)
  • 2 גזרים (חתוכים לרצועות)
  • 1 גמבה (חתוכה לרצועות)
  • 3 גבעולי סלרי
  • ½ קילו רצועות פילה עוף
  • ½ כוס קמח (אפשר לוותר לגרסה יותר בריאה)
  • פלפל (לפי הטעם)
  • מלח (קורט)
  • 1 כף אבקת בצל
  • 6 כפות רוטב סויה
  • 3 כפות רוטב טריאקי
  • 2 כפות פפריקה מתוקה
  • 5 כפות שמן זית
  • 3 כפות שמן סומסום

לקישוט:

  • סומסום
  • עלי סלרי

אופן ההכנה

  • נרתיח את המקרוני לפי הוראות היצרן שבגב הקופסא.
  • את רצועות הפילה נטבול בקמח, ונניח אותן בצד.
  • נטגן עם שמן הזית, קודם כל את הגזרים והגמבה.
  • אחרי חמש דקות נכניס גם את הפטריות והסלרי ונקפיץ לכמה דקות.
  • נוסיף את התבלינים וניתן ערבוב קל.
  • נשפוך את שמן הסומסום, ולבסוף נשים במחבת את רצועות הפילה עוף, ונמשיך לטגן לעוד 10 דקות.
  • אתם מוזמנים לטעום ולהוסיף תבלינים במידת הצורך.
  • נוסיף לבסוף את המקרוני ונערבב הכל טוב טוב.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.