Go Back
בעבע תמרים, בעבע בתמר

בעבע בתמר עוגיות של פעם

אחת העוגיות המושלמות ביחד עם כוס תה או קפה של שבת. חובה להכין!
ציון 5 על ידי דירוג אחד
באדיבות: גילה עדי

ציוד

כוס חד פעמית לשתייה קרה
תבנית אפייה בינונית

המצרכים

  • 1 קילו קמח
  • 1 כף שמרים
  • 1 שקית אבקת אפיה (10 גרם)
  • 1 כוס שמן
  • גרידת תפוז
  • 3 כפות סוכר
  • 1 כפית מלח
  • 2 כוסות מים

אופן ההכנה

  • להכניס את החומרים לקערה לעבד היטב לבצק ולהתפיח.
  • לחלק את עיסת התמרים לכדורים להוציא גרעינים אם יש.
  • לקחת חתיכת בצק למלא בעיסת התמרים לכדור לשטח עם היד ולבסוף עם מערוך.
  • למרוח ביצה סומסום ולחורר עם מזלג.
  • לאפות בתנור על חום של 180 מעלות עד להשחמה .
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.