Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
בעבע בתמר עוגיות של פעם
אחת העוגיות המושלמות ביחד עם כוס תה או קפה של שבת. חובה להכין!
ציון
5
על ידי דירוג אחד
באדיבות:
גילה עדי
ציוד
כוס חד פעמית לשתייה קרה
תבנית אפייה בינונית
המצרכים
▢
1
קילו
קמח
▢
1
כף
שמרים
▢
1
שקית
אבקת אפיה
(10 גרם)
▢
1
כוס
שמן
▢
גרידת תפוז
▢
3
כפות
סוכר
▢
1
כפית
מלח
▢
2
כוסות
מים
אופן ההכנה
להכניס את החומרים לקערה לעבד היטב לבצק ולהתפיח.
לחלק את עיסת התמרים לכדורים להוציא גרעינים אם יש.
לקחת חתיכת בצק למלא בעיסת התמרים לכדור לשטח עם היד ולבסוף עם מערוך.
למרוח ביצה סומסום ולחורר עם מזלג.
לאפות בתנור על חום של 180 מעלות עד להשחמה .
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.