להמיס את כל אחד מסוגי השוקולד בקערה נפרדת, כלומר להמיס את השוקולד הלבן עם חצי מכמות השמנת ואת שוקולד החלב עם חצי השמנת שנותר ומערבבים היטב.
לוקחים תבנית אינגליש קייק אך ורק מקרטון.
נשפוך לתוך התבנית מעט שוקולד חלב.
נסדר וופלים בלי מרווחים.
נשפוך שוקולד לבן ונשמור מעט לקישוט.
נסדר שוב שכבת וופלים ונצפה בשוקולד כך שהשכבה העליונה מסתיימת בשוקולד חלב.
סך הכל 3 שכבות של שוקולד ו- 2 שכבות של וופלים.
נקפיא ל 4 שעות ונגזור בזהירות את התבנית ונחלץ.
נקשט בשוקולד לבן ונחסל את הכול אין דברים כאלה.