Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Smaller
Normal
Larger
רולדה עם קרם שמנת ופודינג
עוגה שנראית מדהים והטעם מדהים לא פחות. מומלץ בחום!
ציון
4.50
על ידי
2
דירוגים
באדיבות:
חגית אלקבץ
ציוד
תבנית אפייה בינונית
כוס חד פעמית לשתייה קרה
המצרכים
לרולדה:
▢
5
ביצים
( M בטמפרטורת החדר)
▢
¾
כוס
סוכר
▢
½1
כוסות
קמח
(מנופה)
▢
1
שקית
סוכר וניל
(10 גרם)
▢
¼
כוס
שמן
לקרם:
▢
1
מיכל
שמנת מתוקה / קצפת צמחית
▢
1
חבילה
פודינג שוקולד לבן / וניל
(80 גרם)
▢
½
כוס
מים
▢
2
כפות
סוכר
אופן ההכנה
להכנת בסיס הרולדה:
מקציפים את הביצים שלמות, עם הסוכר, סוכר וניל עד לקבלת קרם לבן ותפוח.
מוסיפים בהדרגה את השמן ובסוף את הקמח המנופה הכל במיקסר.
שופכים לתוך תבנית משומנת עם נייר אפייה (תבנית של התנור ואז מגלגלים ליצירת הצורה).
בתנור אפייה על עליון תחתון כ 15 דקות בחום 170 מעלות.
להכנת הקרם:
שמים בקערה שמנת מתוקה או קצפת צמחית, פודינג וניל, חצי כוס מים 2 כפות סוכר.
מקציפים הכל יחד ולמרוח על העוגה הקרה.
לקלף את הנייר תוך כדי גלגול.
הערות וטיפים
זאת רולדה בסיסית לבנה, מי שרוצה רולדת שוקולד אז שתשים חצי כוס קקאו במקום חצי כוס קמח שיהיה בסך הכל 1 כוס קמח וחצי כוס קקאו.
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.