Go Back
מתכון לרולדה

רולדה עם קרם שמנת ופודינג

עוגה שנראית מדהים והטעם מדהים לא פחות. מומלץ בחום!
ציון 4.50 על ידי 2 דירוגים
באדיבות: חגית אלקבץ

ציוד

תבנית אפייה בינונית
כוס חד פעמית לשתייה קרה

המצרכים

לרולדה:

  • 5 ביצים ( M בטמפרטורת החדר)
  • ¾ כוס סוכר
  • ½1 כוסות קמח (מנופה)
  • 1 שקית סוכר וניל (10 גרם)
  • ¼ כוס שמן

לקרם:

  • 1 מיכל שמנת מתוקה / קצפת צמחית
  • 1 חבילה פודינג שוקולד לבן / וניל (80 גרם)
  • ½ כוס מים
  • 2 כפות סוכר

אופן ההכנה

להכנת בסיס הרולדה:

  • מקציפים את הביצים שלמות, עם הסוכר, סוכר וניל עד לקבלת קרם לבן ותפוח.
  • מוסיפים בהדרגה את השמן ובסוף את הקמח המנופה הכל במיקסר.
  • שופכים לתוך תבנית משומנת עם נייר אפייה (תבנית של התנור ואז מגלגלים ליצירת הצורה).
  • בתנור אפייה על עליון תחתון כ 15 דקות בחום 170 מעלות.

להכנת הקרם:

  • שמים בקערה שמנת מתוקה או קצפת צמחית, פודינג וניל, חצי כוס מים 2 כפות סוכר.
  • מקציפים הכל יחד ולמרוח על העוגה הקרה.
  • לקלף את הנייר תוך כדי גלגול.

הערות וטיפים

זאת רולדה בסיסית לבנה, מי שרוצה  רולדת שוקולד אז שתשים חצי כוס קקאו במקום חצי כוס קמח שיהיה בסך הכל 1 כוס קמח וחצי כוס קקאו.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.