Go Back
מעדן אגוזי, קינוח כוסות

קינוח כוסות מעדן אגוזי

מעדן מפנק שאין כמותו, מבטיחים שירשים כל אורח. מוגש באהבה.
ציון 5 על ידי דירוג אחד
באדיבות: אתי ממן

ציוד

סיר קטן
מיקסר

המצרכים

  • 1 חפיסה שוקולד חלב (100 גרם )
  • 2 מיכלי שמנת מתוקה (500 מ"ל)
  • 2 כפות קרם אגוזי לוז
  • 1 כף אבקת סוכר
  • אגוזי לוז (לעיטור)

אופן ההכנה

  • להמיס שוקולד, עם קרם אגוזי הלוז וחצי מיכל שמנת מתוקה.
  • מערבבים את הכל עד שמקבלים תערובת חלקה ובלי גושים.
  • עכשיו נקציף את שאר השמנת, מוסיפים לשוקולד ומערבבים.
  • נעביר לשקית זילוף וניצוק בזהירות אל תוך כוסות הגשה.
  • להתייצבות נשים במקרר בערך 15 דקות.
  • להקציף 250 גרם שמנת מתוקה עם אבקת סוכר, להעביר לשקית הזילוף.
  • יוצקים מעל לשכבת השוקולד, ונקשט מעל הכל עם אגוזי לוז.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.