להניח בקערה חצי קילו בשר טחון (אני עשיתי בלי בשר).
לחוד נטגן 4 בצל יבש קצוץ דק במחבת עם כמות טובה שמן.
כשמזהיב להוסיף 4 עגבניות חתוך דק כמו לסלט ולהמשיך לטגן ביחד עוד כ 10 דקות עד שגם העגבניות מטוגנות ומשנות צבע.
לצנן 10 דקות לשפוך על הקערה עם כל השמן על הבשר (לצמחונים לשפוך לקערה נקיה בלי בשר).
להוסיף 3 כוס חד פעמי אורז עגול שטוף ומסונן, חצי חבילה כרפס קצוץ, 200 גרם רסק עגבניות מלח פלפל שחור ובהרט (תבלין קובה) לערבב היטב היטב.
לקחת עלים מהכרוב למלא ולגלגל (לא חייב לסגור את 2 הצדדים אל דאגה זה לא יוצא בבישול) לא צריך עלים כל כך גדולים,(בעיני הקטנים יותר יפים ומגרים יותר).
לרפד בכמה עלים שמיותרים (הקטנים שנישארו) את הסיר בתחתית למטה(סיר רחב)ולהניח מעליהם את גלילות הכרוב ממולא ומעל לפזר עוד 3-4 עלים ריקים כמו כיסוי.