נכניס לקערת המיקסר ארבע כוסות קמח, כף שמרים יבשים, שתי כפות שמן זית, שתי כפות שמן רגיל, כפית מלח אחת, כפית סוכר, וכוס ורבע של מים חמימים.
תחילה נלוש בהדרגה את הבצק עד שיהיה גמיש, ולאחר כמה דקות נוסיף את המלח. הבצק חייב להיות גמיש ואלסטי.
כעת נקמח קערה ואת הבצק מלמעלה ונכניס להתפחה לכ-45 דקות. לא מעבר לזה.
לאחר מכן נוריד את בצק למשטח המקומח ועם הידיים לפתוח לעובי של כ-1 ס"מ.
נעביר לנייר אפייה ונשים את הנייר על הרשת.
נשים על זה גבינה צהובה בשוליים ונקפל את השוליים.
לאחר מכן נתפיח את זה כ-10 דקות ונמרח את רוטב הפיצה של פרפקטו וגבינות העמק או מוצרלה (מה שיבוא לכם).
על השוליים נמרח שמן זית ושומשום.
נכניס לתנור מחומם מראש לחום מקסימלי בשביל התחתון של התנור.
שהנייר על הרשת יהיה ללא תבנית, עד שהשוליים מזהיבים מעט.