Go Back
מתכון לפיצה ביתית

מתכון לפיצה ביתית משגעת

אחרי המתכון הזה לא תצטרכו להזמין פיצה יותר ותוכלו להכין אחת מושלמת בבית!
ציון 5 על ידי דירוג אחד
באדיבות: מלי מאירוב

ציוד

תבנית פיצה
כוס מידה אוניברסלית

המצרכים

  • 4 כוסות קמח לבן
  • 1 כף שמרים יבשים
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 כפות שמן
  • 1 כפית סוכר
  • 1 כפית מלח
  • ¼1 כוסות מים
  • 1 קופסה רוטב פיצה פרפקטו
  • גבינה מוצרלה (250 גרם)
  • גבינת העמק (250 גרם)
  • 1 חופן שומשום

אופן ההכנה

  • נכניס לקערת המיקסר ארבע כוסות קמח, כף שמרים יבשים, שתי כפות שמן זית, שתי כפות שמן רגיל, כפית מלח אחת, כפית סוכר, וכוס ורבע של מים חמימים.
  • תחילה נלוש בהדרגה את הבצק עד שיהיה גמיש, ולאחר כמה דקות נוסיף את המלח. הבצק חייב להיות גמיש ואלסטי.
  • כעת נקמח קערה ואת הבצק מלמעלה ונכניס להתפחה לכ-45 דקות. לא מעבר לזה.
  • לאחר מכן נוריד את בצק למשטח המקומח ועם הידיים לפתוח לעובי של כ-1 ס"מ.
  • נעביר לנייר אפייה ונשים את הנייר על הרשת.
  • נשים על זה גבינה צהובה בשוליים ונקפל את השוליים.
  • לאחר מכן נתפיח את זה כ-10 דקות ונמרח את רוטב הפיצה של פרפקטו וגבינות העמק או מוצרלה (מה שיבוא לכם).
  • על השוליים נמרח שמן זית ושומשום.
  • נכניס לתנור מחומם מראש לחום מקסימלי בשביל התחתון של התנור.
  • שהנייר על הרשת יהיה ללא תבנית, עד שהשוליים מזהיבים מעט.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.