Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Smaller
Normal
Larger
פשטידת ירק פרסית אסלית (קוקו סבזי מושלם)
פשטידת ירק פרסית אסלית (קוקו סבזי), מפוצצת בירק עסיסי ורענן, תפו"א מגוררים ותיבול מעולה.
ציון
4.60
על ידי
5
דירוגים
באדיבות:
שרית שוורץ
ציוד
תבנית חד פעמית בינונית
המצרכים
▢
3
כוסות
עלים ירוקים שונים שטופים וקצוצים:
(פטרוזיליה, כוסברה, שמיר, תרד, עלי מנגולד, בצל ירוק)
▢
1
בצל מגורר
▢
2
תפוחי אדמה בינוניים מבושלים ומגוררים
▢
5
ביצים
▢
מלח
▢
פלפל שחור לפי הטעם
▢
1
כפית
שטוחה כורכום
▢
כפית
פפריקה אדומה
▢
2
שיני שום כתושות
▢
2
כפות
קמח חומוס
(אם אין אז קמח רגיל)
אופן ההכנה
בקערה נטרוף את הביצים, התבלינים והקמח, נוסיף לקערה את הירק הקצוץ ונערבב.
נשמן תבנית ונשפוך פנימה את הבלילה. נאפה 30 דקות בתנור שחומם ל-180 מעלות במצב טורבו.
הערות וטיפים
אפשר להכין גם במחבת
אפשר לקרמל בצל ולהוסיף לבלילה. זה מקפיץ את הטעם
אפשר להמיר את הביצים בתוספת של עוד אבקת חומוס. 1 ביצה = 2-3 כפות קמח תפו"א או קמח חומוס מעורבבים עם 1-2 כפות מים
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.