Go Back
סושי שוקולד מהיר עם קוקוס

סושי שוקולד עם קוקוס

רולדה של שוקולד מופלאת ומתוקה שממולאת בשוקולד לבן עשיר בשילוב קוקוס רך.
ציון 4.80 על ידי 5 דירוגים
באדיבות: שירי מלכה

ציוד

תבנית קטנה

המצרכים

  • 2 חפיסות שוקולד מריר (200 גרם )
  • ¾ מיכל שמנת מתוקה (200 גרם )

למלית:

  • 1 חפיסה שוקולד לבן (100 גרם )
  • שמנת מתוקה (200 גרם )
  • 50 גרם אינסטנט פודינג וניל
  • ¾ כוס קוקוס

לציפוי:

  • קוקוס/קוקוס קלוי/ פתי בר טחון/ או מה שאוהבים

לגרסה פרווהטבעונית:

  • קצפת צמחית (במקום שמנת מתוקה)
  • ומטבעות שוקולד לבן או פיצפוצי שוקולד לבן פרווה (במקום השוקולד החלבי)

אופן ההכנה

להכנת הגנאש:

  • נרתיח 200 גרם שוקולד מריר 200 גרם שמנת מתוקה.
  • נרפד תבנית חד פעמית קטנה ונמרח שכבה דקה ואחידה.

להכנת המלית:

  • נמיס את השוקולד הלבן עם 50 גרם קצפת ונכניס לקירור במקרר לחצי שעה.
  • נקציף 150 גרם שמנת מתוקה + 50 גרם אינסטנט פודינג וניל.
  • נוסיף את תערובת השוקולד המומס.
  • נוסיף ¾ כוס קוקוס קוקוס ונערבב היטב.
  • נכניס את המלית לשקית זילוף.
  • ניצור פתח רחב ונזלף על תבנית קטנה 2 שורות מהתערובת על נייר אפיה ונכניס לשעה בהקפאה.
  • נוציא מההקפאה ונשים בכל קצה את הפס העבה ומגלגלים לרול.
  • את הרול מגלגלים באיזה ציפוי שבא לכם קוקוס / פתי בר.

הערות וטיפים

  • אפשר להכין פרווה ולכן משתמשים בקצפת צמחית ומטבעות שוקולד לבן או פיצפוצי שוקולד לבן פרווה.
  • מי שרוצה יכול להמיס שוקולד ולזלף מעל.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.