Go Back
עוגת שוקולד מפוצצת בשוקולד משובח, עוגת שוקולד עסיסית

עוגת שוקולד עסיסית מפוצצת בשוקולד

מתכון קל לעוגת שוקולד קלאסית, עשירה בקרם שוקולד והיא פינוק מושלם לכל עת!
ציון 5 על ידי 4 דירוגים
באדיבות: צליל אוחנה

ציוד

תבנית אפייה בינונית
כוס מידה אוניברסלית

המצרכים

  • 2 כוסות קמח
  • 1 שקית אבקת אפייה (10 גרם)
  • 1 שקית סוכר וניל (10 גרם)
  • ¼ כוס סוכר
  • ½ כוס קקאו
  • 1 כפית נס קפה
  • 1 כוס שוקולית
  • 3 ביצים
  • כפית תמצית וניל
  • ½ כוס שמן
  • ½1 כוסות מים רותחים

לגאנש שוקולד:

  • 1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
  • 2 חפיסות שוקולד מריר (200 גר')

אופן ההכנה

  • בקערה לשים את כל המרכיבים ( חוץ מהמים- אותם מוסיפים בסוף) ולערבב במיקסר ( אפשר גם ידני).
  • להוסיף את המים הרותחים ולערבב לבלילה חלקה.
  • לשמן את התבנית ולהכניס לתנור על 160 מעלות למשך חצי שעה עד שקיסם יוצא יבש.

להכנת הגנאש :

  • מחממים בסיר שמנת ולפני שהיא רותחת מורידים מהאש.
  • שופכים על השוקולד ומערבבים עד להמסה.
  • כשהעוגה התקררה חיררתי גומות בעזרת תפוחן ואת הגנאש שפכתי על העוגה.
  • כל הגומות התמלאו בשוקולד לקבלת עוגת שוקולד עסיסית.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.