לסטייק פרגית במחבת:
ננקה את השומן הלבן של הסטייק פרגית ונשטוף היטב במים רותחים לפחות 4 פעמים. לאחר השטיפה היסודית נסנן היטב ממים וננגב בנייר מגבת.
נשים את הנתחים בקערה ונערבב היטב עם כל התבלינים והשמן. נחמם מחבת ונצרוב מכל כוון בערך 5 דקות
לאורז לבן:
נשטוף היטב את האורז ונניח במסננת עד להתייבשות מוחלטת. בסיר עם 4 כפות שמן נטגן בצל חתוך, נוסיף את האורז לעוד 3 דקות ונוסיף 3 כוסות מים ומלח.
כשהמים הגיעו לרתיחה נוריד את הלהבה לנמוכה ונכסה את הסיר במכסה עד שכל המים מתאדים. נכבה את הגז ונשאיר לעוד 5 דקות מכוסה לפני ההגשה. אפשר לתבל בכל תיבול שכל אחת אוהבת
לשעועית:
נשטוף היטב את השעועית, נניח במסננת עד שלא יהיו מים, ננגב במגבת ונחמם 3 כפות שמן זית במחבת. נוסיף פלפל שחור גרוס ומלח גס, נקפיץ את השעועית במשך 5 דקות סה"כ ונפזר שומשום דקה לפני כיבוי האש. השעועית צריכה להיות טיפה קשה ולא מושית