מתחילים עם התחתית במעבד מזון לטחון 1 וחצי שרוולים של פתיבר עם 50 גרם חמאה מומסת.
לשטח בתבנית קוטר 28 (אפשר גם 26) להדק היטב ולאפות ב 160 מעלות כרבע שעה.
במיקסר לשים את הגבינה, שמנת חמוצה, פודינג וניל, סוכר, סוכר וניל, מחית וניל (למי שאין מחית יכול לשים תמצית וניל) קרונפלור, והביצים.
לערבל היטב לא במהירות גבוה את הכל ביחד עד שתיווצר תערובת חלקה.
תוך כדי ערבוב במיקסר להוסיף 3 שוקולד לבן מומס (לחכות שיתקרר מעט).
להמשיך לערבב היטב ולשפוך את הבלילה בתבנית מעל תחתית הביסקוויטים.
להכניס לתנור בחום נמוך של 120 מעלות כשעתיים. עד שהבלילה רוטטת מעט אך יציבה.
אם יותר מידי רוטטת להכניס שוב לתנור.