Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
עוגת טריקולד קלה להכנה
עוגת טריקולד משגעת! מתכון קל, ללא אפייה, לעוגה עשירה, איכותית, מפנקת ומרשימה!
ציון
4.50
על ידי
2
דירוגים
באדיבות:
רוית סממה
ציוד
תבנית קפיצית 26
מיקסר
המצרכים
לבסיס העוגה:
▢
1
שרוול
פתי בר
(250 גרם)
▢
1
חבילה
חמאה מומסת
(100 גרם )
למוס שוקולד:
▢
2
חפיסות
שוקולד מריר
(200 גרם)
▢
2
מיכלי
שמנת מתוקה 38%
(500 מ"ל)
▢
4
כפות
פודינג שוקולד
▢
4
כפות
סוכר
למוס הלבן:
▢
2
מיכלי
שמנת מתוקה 38%
(500 מ"ל)
▢
4
כפות
פודינג וניל
▢
4
כפות
סוכר
▢
2
חפיסות
שוקולד לבן מומס
(200 גרם)
לגנאש שוקולד:
▢
½1
חפיסות
שוקולד מריר
(150 גרם)
▢
½
מיכל
שמנת מתוקה
(125 מ"ל)
אופן ההכנה
לבסיס העוגה:
נרסק שרוול פתי בר ונוסיף 100 גרם חמאה מומסת.
נהדק לתבנית קפיצית 26.
להכנת מוס שוקולד:
נקציף את השמנות עם הפודינג והסוכר ונוסיף את חבילות השוקולד מומסות.
נמשיך להקציף יחד ואז נשפוך על הפתיבר וניישר.
נכניס למקפיא חצי שעה.
להכנת מוס לבן:
נקציף את השמנת עם הפודינג וניל והסוכר.
נוסיף שוקולד לבן מומס ולהמשיך להקציף.
לשפוך על השכבה הראשונה ואז נכניס למקפיא לחצי שעה.
להכנת גנאש שוקולד:
נמיס את הרכיבים בבן מארי או מיקרוגל.
נשפוך על העוגה וניישר.
נכניס למקפיא לפחות 5 שעות.
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.