מפשירים חבילת בצק עלים במקרר מינימום 6 שעות. הבצק יהיה קל לעבודה ולא יקרע.
מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה ומחממים תנור ל-170 מעלות.
בצק העלים מגיע כיריעה מגולגלת. פותחים את היריעה ופורסים אותה על משטח עבודה.
בעזרת גלגלת פיצה חורצים לאורך הבצק , מלמטה ללמעלה, 3 מרובעים שווים וסימטריים.
מניחים את ריבועי הבצק על נייר האפייה בצפיפות ומפזרים עליהם בנדיבות אבקת סוכר.
מכסים בנייר אפייה נוסף ומעליו מניחים כמשקולת תבנית תנור נוספת. (כך אנו מבטיחים שהבצק לא יתפח יותר מידי אלא יאפה בצורה אסתטית ויפה).
אופים כ- 15-20 דקות עד לקבלת גוון מוזהב. מצננים.