מחממים תנור אפייה ל-170 מעלות טורבו
מרפדים בנייר כסף היטב תבנית אפייה עם שוליים רחבות מכל הצדדים (כאן השתמשנו בתבנית מרובעת ענקית בגודל של תבנית התנור, 32×40 עומק 5 ס"מ). משמנים קלות בשמן זית/קנולה, מסדרים בשכבה אחת את כל ירקות השורש, מפזרים את שיני השום וענפי הרוזמרין ומתבלים בנדיבות במלח ופלפל שחור.
בקערה גדולה שמים את קוביות האסאדו, משמנים קלות ב-2-3 כפות שמן זית/קנולה, מתבלים בנדיבות במלח, פלפל שחור, תבלין על האש ומערבבים היטב (פנקו אותו, תעשו לו מסאג' מכל הצדדים, ככה שקוביות האסאדו יצופו היטב בתבלינים).
מסדרים את קוביות האסאדו המתובלות מעל ירקות השורש, שופכים בקבוק סיידר תפוחים ומים מהצדדים, מכסים בנייר כסף וצולים בתנור למשך 4-5 שעות, עד שהבשר מוכן ורך.