מקציפים את הביצים יחד עם הסוכר במשך כמה דקות עד שמתקבל קצף תפוח. ומנמיכים את מהירות המיקסר.
לקערת המיקסר מוסיפים בהדרגה את השמן ואת המיץ תפוזים והנס קפה.
מערבבים את היבשים (קמח, אבקת אפיה וסוכר וניל) ומוסיפים לקערת המיקסר, ממשיכים לערבב מעט.
מרפדים בנייר אפיה תבנית אינגליש קייק גדולה או 2 תבניות אינגליש קייק קטנות (ניתן במקום לרפד רק לשמן את התבנית).
לשפוך לתבנית חצי מהבלילה ומפזרים חצי מכמות האגוזים ומעט קינמון.
שופכים מעל את החצי השני מהבלילה ומפזרים את יתר האגוזים והקינמון.
מעבירים לתנור ואופים ב 180 מעלות בערך כ- 35 דקות (בודקים עם סכין אם יבש).
מוציאים מהתנור ועושים חורים עם שיפוד בעוגה.
שופכים מעל העוגה כחצי כוס סירופ מייפל ומחזירים לאפיה בין 3-5 דקות.