מכינים את המליות על ידי הרתחה / המסה / ערבוב / הקצפה יחד של המוצרים - תלוי במלית.
נחלק לכדורים, נרדד למלבן ונמרח על חצי מהעלה מלית ( שוקולד נוטלה, אבקת נוגט, סוכר וקינמון, קקאו וסוכר.מה שבוחרים).
נקפל ונרדד עם מערוך לעלה דק. נחתוך רצועות.
נעטוף מערוך או גליל נייר כסף שנעטפו בנייר כסף ונמרחו בחמאה, נלפף את הרצועות כמו בתמונה.
נפזר אגוזים, סוכריות חום או סוכר חום או שומשום.
נרדד מעט שידבק ונמרח חמאה מומסת על הבצק.
נניח על תבנית אינגליש קייק כמו הבתמונה.
נכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות טורבו, ונסובב מדי פעם את הקיורטוש.
כשזה נהיה שחום להוציא מהתנור ונרטיב בסירופ.