בקערת המיקסר נשים קמח, שמרים יבשים, משפר אפיה וסוכר. נערבב ונוסיף 2 כוסות מים רגילים ונשמור עוד כוס בצד. נתחיל ללוש ונוסיף חצי כוס שמן וכף מלח.
נלוש ונוסיף כמה טיפות מים בהדרגה כל כמה שניות לישה. נלוש עשר דקות עד שהבצק דבוק לתחתית ומנותק מהדפנות. נרים אותו מהקערה עם ידיים משומנות ונעביר למשטח טיפה משומן
נעצב לכדור ונניח בקערה ונכסה ל-45 דקות בלבד להתפחה (גם לחלות).
נניח על משטח טיפה משומן, נרדד כל כדור ונעצב ונניח בתבנית עד 9 לחמניות. נבריש במים ונפזר שומשום ונתפיח שעה ורבע בתבנית או עד הכפלה
נתיז עם היד מים על הלחמניות ונכניס לתנור לאפייה רגילה על 190 מעלות מדף שני מלמטה עד לקבלת צבע זהוב בערך 20 דקות.
שעה אחרי שהלחמניות יצאו מהתנור ניתן להקפיא ולהפשיר בטמפרטורת החדר.