Go Back
+ servings
חטיף שוקולד

חטיפי שוקולד לוטוס מ-3 מצרכים

חטיפים טעימים ומשגעים הנשמרים במקפיא למעל חודש ימים, ומעולים לארוחת בוקר קלילה!
ציון 4.50 על ידי 4 דירוגים
כמות 30 יחידות
באדיבות: יסכה קליין

ציוד

מנג'טים
מעבד מזון

המצרכים

  • 2 חפיסות שוקולד מריר (200 גרם )
  • ½ כוס ממרח לוטוס / ממרח חמאת בוטנים
  • 1 כוס פירורי ביסקוויטים (פתי-בר - טחונים דק דק)

אופן ההכנה

  • בקערה שמתאימה למיקרוגל ממיסים את השוקולד המריר בפולסים של 30 שניות, עד להמסה מלאה.
  • מסדרים עטרות נייר על מגש ובכל עטרת שמים כפית גדושה מהשוקולד המומס.
  • מעבירים את העטרות עם השוקולד למקפיא למשך כ-10 דקות.
  • בינתיים מערבבים ממרח לוטוס או ממרח חמאת בוטנים עם ביסקוויטים טחונים.
  • מוציאים את עטרות הנייר וממלאים בכפית מהממרח.
  • דופקים מעט לשיטוח הממרח מעל לשוקולד ומקפיאים לעוד 10 דקות.
  • ממלאים את שארית העטרות בשוקולד המומס וחוזרים להקפאה עד להתייצבות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.