בקערה שמתאימה למיקרוגל ממיסים את השוקולד המריר בפולסים של 30 שניות, עד להמסה מלאה.
מסדרים עטרות נייר על מגש ובכל עטרת שמים כפית גדושה מהשוקולד המומס.
מעבירים את העטרות עם השוקולד למקפיא למשך כ-10 דקות.
בינתיים מערבבים ממרח לוטוס או ממרח חמאת בוטנים עם ביסקוויטים טחונים.
מוציאים את עטרות הנייר וממלאים בכפית מהממרח.
דופקים מעט לשיטוח הממרח מעל לשוקולד ומקפיאים לעוד 10 דקות.
ממלאים את שארית העטרות בשוקולד המומס וחוזרים להקפאה עד להתייצבות.