בקערה לערבל מחמאה ואבקת סוכר.
להוסיף ביצה וקמח ללוש עד שהקמח מתגבש.
להוציא את הבצק ולהכניס לשקית ניילון למקרר לשעתיים, ולשמן תבנית פאי (26).
לרדד את הבצק על נייר אפייה לעיגול דק, יותר גדול מהתבנית, כך יותר קל להניח את הבצק על התבנית בעזרת נייר האפייה.
להצמיד את הבצק לדפנות ולהוציא את השאריות. (עם השאריות אפשר להכין עוד פאי קטן).
לחורר את התחתית עם מזלג ולהכניס למקפיא לרבע שעה.
לחמם תנור 160 מעלות ולהכניס את התבנית היישר מהמקפיא עד להזהבה.