לערבב בכוס חד פעמי לשתייה קרה ¼ כוס שמן זית, כף סילאן, מלח, פלפל שחור גרוס, פפריקה מתוקה, כמון מעט אבקת מרק.
לעסות היטב את העוף ברוטב ולשים בתוך אותה שקית מעל הבאחש.
לשפוך בפנים אל תוך השקית 1/2 כוס רגילה מים ולקשור את השקית היטב.
את השקית עכשיו לשים בתבנית תנור עמוקה לעשות 4 חורים קטנים עם קיסם שיניים שיהיה לאוויר לאן לצאת מהשקית.
לשפוך מסביב לשקית הרבה מים (יתן אדים ויגרום שהאורז יתבשל ולא יתייבש, לא צריך יותר מים בתוך השקית מתבשל מהאדים).
לשים בתנור על 200 מעלות בערך שעה וחצי (לא יותר מידי כי זה יתייבש).
להוסיף מים לתבנית במידת הצורך( אם התאדה מאוד), השקית תתנפח מאוד וכך זה מתבשל מהלחץ והאדים.