Go Back
עוגיות בצק פריך

בצק פריך לעוגיות ב-3 מילויים

מתכון לבצק פריך משגע, בצירוף שלושה מילויים שונים ואף אחד לא יישאר מקופח!
ציון 4.17 על ידי 18 דירוגים
באדיבות: נעומי ברוכים

ציוד

מיקסר
כוס מידה אוניברסלית
תבנית אפייה בינונית

המצרכים

לבצק:

  • 4 כוסות קמח
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • 2 כפיות סוכר
  • 1 חבילה חמאה / מרגרינה / מחמאה (200 גרם )
  • ¼ כוס שמן
  • ½ כוס מים
  • 1 כפית תמצית ווניל
  • 1 שקית אבקת סוכר (10 גרם)

למילוי תפוחים:

  • 4 תפוחים (חתוכים למרובעים קטנים)
  • 1 כפית קינמון
  • 2 כפות סוכר
  • 2 כפות סוכר חום
  • מיץ לימון (מחצי לימון)
  • 1 כף קורנפלור

למילוי שקדים:

  • 1 כוס שקדים (טחונים דק)
  • ¾ כוס אבקת סוכר
  • 1 חלבון ביצה
  • ½ כפית תמצית ווניל
  • 5 טיפות מי ורדים
  • ¼ כפית הל

למילוי תמרים:

  • 12 תמרים (גדולים)
  • ½ כוס פקאנים + אגוזים
  • 1 כפית קינמון

אופן ההכנה

להכנת הבצק:

  • נערבל את הכל במיקסר עד שנקבל בצק רך ונעים לעבודה אין צורך להשהות במקרר.
  • נערוך מלבן גדול ודק, נסמן את חצי מהמלבן עם קורצן מרובע, ומעל הסימון נשים את מילוי התפוחים.
  • נקפל מעל את חצי המלבן שלא סימנו על המילוי.
  • עם קורצן נחתוך עד הסוף, זה אותה שיטה כמו שמכינים רביולי.
  • נאפה בתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך 18-25 דקות.
  • נפזר אבקת סוכר בעודן חמות.

להכנת המילויים:

  • תבחרו את המילוי שאתם אוהבים מהרכיבים למעלה ותערבו היטב.
  • למילוי התמרים למעוך את התמרים במיקסר. להעביר לקערה ולהוסיף את הקינמון והאגוזים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.