מחממים תנור ל-190 מעלות - תוכנית אפייה רגילה
שוטפים היטב את תפוחי האדמה ומכניסים לסיר עם מים ומרתיחים 7 דקות. מוציאים את תפוחי האדמה בזהירות ומקררים עד לקירור מוחלט.
פורסים את תפוחי האדמה לפרוסות דקות כמעט עד הסוף אבל מקפידים שהתחתית תהיה מחוברת, כך נוצרת מניפה.
מערבבים את כל שאר החומרים בקערית. מניחים את תפוחי האדמה הפרוסים בתבנית על נייר אפייה ומורחים עם מברשת את התערובת בין הפרוסות.
אופים במשך 10 דקות על 220 מעלות חום גבוה בתבנית ללא כיסוי ולאחר מכן מורידים את החום ל-170 מעלות כשעה וחצי עד שתפוחי האדמה נעשים רכים מבפנים ופריכים וזהובים מבחוץ.