נקציף את הביצים, סוכר וניל, כוס סוכר, וקורט מלח יחד לקצף תפוח ובהיר.
נוסיף תמצית וניל, שמן, מיץ תפוזים, קמח, ואבקת אפייה.
נוסיף גם כוס שוקולד צ’יפס שמערבבים עם מעט קמח.
לאחר מכן נוסיף מלמעלה עוד שוקולד צ’יפס כמה שאוהבים.
בתוך התבנית שלנו נכניס עטרות הנייר, וליצוק עד 3/4 מגובהה.
מפזרים שוקולד צ’יפס מלמעלה, אפשר להוסיף שוקולד שני צבעים חתוך גס (לא חייב).
נאפה על חום עליון תחתון 170 מעלות, למשך בערך 35 דקות עד להזהבה.