נקציף חלבונים לקצף לבן, ואז נוסיף בהדרגה את הסוכר עד שנקבל קצפת יציבה אך לא קשה מדי.
בקערה נפרדת (ידנית או עם מיקסר) נערבב לבלילה חלקה את החלמונים עם הגבינות והשמנת, הסוכר וניל, הקורנפלור וגרידת הלימון.
ניקח שתי כפות מלאות מהקצפת ונערבב עם הבלילה.
נמזוג את שאר הקצפת אל תוך הבלילה תוך כדי קיפול בעדינות, זהירות שלא לשבור מרקמה של הקצפת.
נשמן תבנית ונמזוג את הבלילה לתוכה.
נמלא את תבנית האפייה המקורית של התנור ב 5 כוסות מים רותחים, ונניח את התבנית עם העוגה בתוכה.
נכניס לשלב התחתון בתנור שחומם מראש 200 מעלות למשך עשרים דקות.
לאחר 20 דקות ננמיך ל-160 מעלות ונאפה למשך שעה (אופים על רגיל, שני הקווים למעלה ולמטה, לא טורבו).
כעבור שעה נכבה את התנור ונשאיר את העוגה בתוכו עד שהוא מתקרר, לא להוציא את העוגה מהתבנית עד לצינון מלא!