Go Back
+ servings
פחזניות שתמיד מצליחות

מתכון לפחזניות קלות להכנה

פחזניות מטריפות עם מילוי קרם שמנת מפנק, קלות להכנה ותמיד מצליחות!
ציון 4.75 על ידי 4 דירוגים
כמות 20 פחזניות
באדיבות: מיטל חיות

ציוד

כוס מידה אוניברסלית
מיקסר
קלחת
שק זילוף עם צנטר כוכב
2 תבניות אפייה בינונית

המצרכים

  • 1 כוס מים
  • 1 חבילה חמאה (100 גרם)
  • ½ כפית סוכר
  • ¼ כפית מלח
  • 1 כוס קמח רגיל
  • 4 ביצים

למילוי :

  • 2 מכלי שמנת מתוקה (500 מ"ל)
  • ½1 כוסות חלב
  • ½1 חבילות אינסטנט פודינג וניל (160 גרם)
  • ½1 כפיות אבקת סוכר

לקישוט:

  • 1 חפיסה שוקולד (מומס - אפשר גם מריר)
  • אבקת סוכר (לפיזור בנדיבות)

אופן ההכנה

  • בקלחת לשים מים חמאה סוכר ומלח.
  • להביא לרתיחה ולהוסיף את הכוס קמח.
  • נמשיך על אש נמוכה לערבב 1-2 דקות תוך כדי עד למרקם חלק (שהבצק יפרד מדפנות הקלחת).
  • נעביר למיקסר עם וו גיטרה ונמתין 2 דקות לקירור.
  • נוסיף ביצה ביצה רק כשנבלעת הראשונה והבצק מתגבש נוסיף עוד ביצה.
  • נשים את העיסה בשק זילוף עם צנטר כוכב ☆.
  • נזלף על נייר אפיה ללא צורך בשימון. צריך מרחב כי הם גודלות .
  • נשים בתנור שחומם מראש על 200° 20 דקות על טורבו.

מילוי:

  • מקציפים את חומרי המילוי עד לקבלת קצף עמיד.
  • מזלפים ומקשטים מעל.

הערות וטיפים

  • לתת לבצק כמה דקות בודדות מנוחה ולהתקרר לפני הוספת הביצים.
  • בהוספת הביצים רק שהביצה נספגת ממש בבצק להוסיף את השנייה וכך את השלישית והרביעית.
  • בתום ה 20 דקות לא לפתוח ישר את כל התנור!
  • בעדינות לפתוח מעט לקבלת חריץ קטן לשים כף עץ שתשמור על החריץ ולחכות 5 דקות. אחרת יצנחו ולא יישארו גבוהות!
  • רק שהתנור מגיע ל 200 מעלות להכניס את הפחזניות!.
  • ניתן גם להקפיא. שעה לפני ההגשה להוציא מהמקפיא.(נשמר מצוין)
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.