נבשל את תפוחי האדמה ונמעך לפירה. נתבל באבקת מרק עוף, מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה ומעט כורכום.
נוסיף לפירה קמח וביצה ונעבד לבצק נוח לעבודה. נניח במקרר לשעה.
למילוי נטגן בצלים עד השחמה, נוסיף בשר טחון ופטרוזיליה קצוצה ונתבל. נאדה על אש גבוהה ונפורר את הבשר רק עד שצבעו משתנה. נוריד מהאש ונניח במסננת להגרת שאר הנוזלים. נקרר לחלוטין.
בידיים רטובות ניצור קציצות, נמלא ונסגור. נניח על נייר אפיה משומן מעט ונאפה על 210 מעלות כ-40 דקות או עד שרואים שהקציצות נאפו משני הצדדים.