להפריד ביצים ולהקציף חלבונים עם כוס סוכר לקצף יציב לא נוקשה מידי ולא דליל מידי את הסוכר בהדרגה.
בקערה אחרת לערבב לתערובת חלקה, את הגבינה, החלמונים ושאר המצרכים.
לאחד את התערובות בתנועת קיפול.
לשמן מעט את תבנית העוגה - לשים בתחתית התנור תבנית מים חמים, להניח את העוגה על רשת התנור. או בתוך המים החמים כשתבנית העוגה(הרינג) עטוף היטב בנייר אפיה ובנייר כסף מסביבו שלא יחדרו מים.
לאפות בתנור שחומם מראש על 190-200 מעלות כ 15 דקות או עד שמזהיב החלק העליון של העוגה.
להנמיך את המעלות ל 150-160 ולאפות כשעה ורבע.
לאחר האפייה להשאיר בתנור כשעה מבלי לפתוח את דלת התנור.
לאחר כשעה להוציא את העוגה לקרר על השיש ולהכניס ללילה למקרר.