נפריד את הביצים ונניח כל חלק בקערה נפרדת.
את החלבונים להקציף עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב.
לקערה של החלמונים, להוסיף את הקקאו, שמן, נס קפה וקמח, ולערבב היטב.
להוסיף אל תוך הקצף את תערובת השוקולד, ולקפל עד לאיחוד.
ליצוק את הבלילה אל תבנית עגולה 26 ס"מ.
לאפות בתנור שחיממנו מראש על 170 מעלות עד שהעוגה מוכנה.
להוציא את העוגה כשהיא מוכנה, לתת לה לתקרר ואז לחצות לשני עיגולים.
עכשיו נכין כוס נס קפה, ונרטיב אתו את התחתית ורק את התחתית.