Go Back
עוגת גבינה נוטלה אוראו

עוגת גבינה אפויה נפוליאון עם נוטלה

נראית פצצה וגם הטעם מטריף! המתכון כולל סרטון הכנה שיסביר הכל. רוצו להכין.
ציון 4.50 על ידי 4 דירוגים
באדיבות: ג'קלין פדלון

ציוד

תבנית קפיצית בקוטר 26
מעבד מזון
נייר אפייה
סיר קטן

המצרכים

לתחתית:

  • פירורי עוגיות אוראו (250 גרם )
  • חמאה מומסת (80 גרם )

למלית:

  • 1 קילו גבינת נפוליאון ( = 4 קופסאות ועוד 100 גרם)
  • שמנת מתוקה (175 גרם )
  • 4 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 2 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • 190 נוטלה (190 גרם )

לציפוי גאנש:

  • 8 כפות נוטלה

אופן ההכנה

  • מפרידים את העוגיות ומגרדים את הקרם שבאמצע.
  • טוחנים את העוגיות במעבד מזון ומוסיפים את החמאה המומסת.
  • משטחים על תבנית קפיצית מרופדת בנייר אפייה בקוטר 24 אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ 10 דקות.
  • שמים בקערת המיקס את הגבינות שמנת וסוכר בהדרגה עד לאיחוד.
  • מוסיפים את הפודינג וניל ואת הביצים אחד אחד מערבבים שוב עד שאין גושים עד לקבלת תערובת חלקה.
  • שופכים בקערה 1/3 תערובת ומוסיפים 190 גרם נוטלה ומערבבים ללא מיקסר עד לאיחוד.
  • שופכים את הבלילה הלבנה על התחתית ומעל את הבלילה עם הנוטלה ומקשקשים עם כפית.
  • אופים בתנור שחומם מראש ל 150 מעלות כשעה, ומקררים.

להכנת הגנאש:

  • שמים על הגז את השמנת עד סף רתיחה ומכניסים את הנוטלה, מערבבים עד לקבלת גנאש חלק.
  • שופכים על העוגה ומפזרים שבבי אגוזי לוז בסוכרים מכניסים לקירור להתייצבות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.