מפרידים את העוגיות ומגרדים את הקרם שבאמצע.
טוחנים את העוגיות במעבד מזון ומוסיפים את החמאה המומסת.
משטחים על תבנית קפיצית מרופדת בנייר אפייה בקוטר 24 אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ 10 דקות.
שמים בקערת המיקס את הגבינות שמנת וסוכר בהדרגה עד לאיחוד.
מוסיפים את הפודינג וניל ואת הביצים אחד אחד מערבבים שוב עד שאין גושים עד לקבלת תערובת חלקה.
שופכים בקערה 1/3 תערובת ומוסיפים 190 גרם נוטלה ומערבבים ללא מיקסר עד לאיחוד.
שופכים את הבלילה הלבנה על התחתית ומעל את הבלילה עם הנוטלה ומקשקשים עם כפית.
אופים בתנור שחומם מראש ל 150 מעלות כשעה, ומקררים.